Sve cijene prikazane su u kunama i uključuju PDV (25%). Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja: 

1. Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke)

Plaćanje pouzećem omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom. 

2. Plaćanje virmanom/općom uplatnicom,e-bankarstvom

Na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. 

Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, te zbog zakonskih propisa naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Kult ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.

Reklamacije i zahtjevi za povrate se šalju isključivo na mail adresu info@kult-vk.hr ili poštom na adresu Splitska 16, 32100 Vinkovci, Hrvatska. Reklamacije koje nisu upućene na email info@kult-vk.hr ili poslane poštom na adresu Splitska 16, 32100 Vinkovci, Hrvatska odnosno te su upućene na druge adrese/email-ove neće biti razmotrene. 

U slučaju pogreške u radu internet stranice www.kult-vk.hr bilo koje vrste ili koliko nismo u mogućnosti isporučiti naručene proizvode, ukoliko je došlo do isteka zaliha ili pogrešno prikazane cijene proizvoda zadržavamo pravo otkazati narudžbu te ne odgovaramo za štetu koja nastaje otkazivanjem narudžbe.